Slaider - продажа ноутбуков, планшетов, компьютеров, принтеров и другой оргтехники в Бельцах, Кишиневе,Молдове. - Serviciu de deservire a tehnicii

     Experiența pe care puteți conta întotdeauna.


     Aveți nevoie de un driver sau ghid pentru utilizarea sistemului? Ești interesat de cele mai recente și actuale Informații tehnice? Doriți să cunoașteți ce garanție se aplică la tehnica pe care o folosiți?


     Chiar de la început conceptul de " încredere " a devenit un sinonim pentru serviciile companiei Slaider.


     Specialiștii noștri vă vor ajuta cu instalarea și configurarea tehnicii care corespunde cel mai bine cerințelor dumneavoastră.


     Specialiștii noștri sunt gata să răspundă rapid la problemele d-stră, să efectueze servicii de reparare, precum și de a efectua înlocuirea pieselor defecte în cel mai scurt timp.


     Serviciu de deservire a tehnicii.


     Succesul afacerii d-stră depinde de funcționarea stabilă a tehnicii, care poate fi realizat doar cu ajutorul unui serviciu de deservire calitativ.


     Serviciu de deservire pentru calculatoare include vizite de urgență a specialiștilor noștri în oficiul d-stră, precum și poate fi posibil administrare la distanță.


     În timpul serviciului de deservire, specialistii noștri asigură eliminarea defectelor, realizează în mod regulat întreținerea preventivă a tehnicii pentru funcționarea stabilă a lucrului în întreprinderea d-stră. În plus are loc efectuarea tuturor lucrărilor necesare pentru a asigura dezvoltarea întreprinderii d-stră.

Click on the image to change it
Click on the image to change it